Škola orijentalnog trbušnog plesa Salome

Salome novosti - 23.08.2023.

Salome - spektakularni nastupi trbušnog plesa

Uspomene su ono sto ostaje večno, neki trenuci se dešavaju samo jednom u životu, zato nemojte da budu prosečni! Obeležite ih nečim posebnim! Ples je radost, ples je sreća i baš to vam treba da upotpuni magični trenutak! O našim nastupima se dugo priča jer ni mi ne pristajemo na prosek, nego se trudimo oko svakog detalja. Najspektakularniji nastupi orijentalnog/trbušnog plesa sa najluksuznijim, jedinstvenim kostimima i rekvizitima u Srbiji. Ako želite glamur i spektakl koji ostavlja bez daha, kontaktirajte nas! Program je atraktivan, pristojan i prikladan za sve prilike! Broj nastupa smo odavno prestale da brojimo i zbog tog iskustva nam najbolji poklanjaju poverenje! Stiže nešto potpuno novo i drugačije.
Zakazivanje na broj: 0618094666, mail: nevena.salome.bellydance@gmail.com ili DM. Obavezno posetite naš instagram instagram salome_bellydance_studio.

Salome škola trbušnog plesa
Salome škola trbušnog plesa
Salome novosti - 25.07.2023.

Salome - upis na letnji kurs 2023!

Promotivni čas povodom upisa na letnji kurs, 27. jul od 18h, termini početne grupe utorak i četvrtak od 18h! Upis u toku!
UPIS NOVIH ČLANOVA JE U TOKU!!! Trenirajte u najboljim uslovima, prepustite se našem dugogodišnjem iskustvu, jer naši rezultati govore o našem kvalitetu. Nalazimo se na Novom Beogradu, bloku 61, dr Ivana Ribara 55. Promotivni čas 03. septembra od 20:30h, termini petak od 20:30h i nedelja od 17h. Prijave na broj 0618094666, mail: nevena.salome.bellydance@gmail.com ili instagram salome_bellydance_studio

Salome novosti - 02.10.2022.

Salome - upis za jesen 2022!

Drage dame, doslo je vreme da postanete deo najboljeg Salome tima! Zelite da se pokrenete, vezbate, zivite zdravije a da vam bude zabavno i kreativno? Orijentalni ples je pravi izbor! A zasto bas nasa skola? Iza nas stoji 11 godina kvalitetnog rada, brojne medalje, koncerti, nastupi, nasi prvi clanovi su i dalje ti, i dalje se ludo zabavljaju kao prvog dana! Zajedno se usavrsavamo i rastemo, najlepsa drugarstva su nastala upravo u nasem, zenskom raju! Kod nas ne postoje godine, pozeljna kilaza niti oblik tela, negujemo razlicitosti i racuna se samo osmeh! Krecemo od samih osnova, bavimo se detaljnim izucavanjem tehnike, misica, disanja, stilova i naravno istorije plesa! Uverite se zasto se ova umetnost toliko voli i menja zivot! Grupa pocinje sa radim 06. oktobra, broj mesta je ogranicen, zato sto pre rezervisite svoje! Nalazimo se na Novom Beogradu, dr Ivana Ribara 55. Termini pocetne grupe cetvrtak od 19:30h i nedelja od 16h!
Prijave na broj: 0618094666, mail: nevena.salome.bellydance@gmail.com ili DM. Obavezno posetite nas instagram instagram salome_bellydance_studio.

Salome škola trbušnog plesa
Salome škola trbušnog plesa Salome škola trbušnog plesa
Salome novosti - 31.08.2021.

Salome - upis za septembar 2021!

U poslednjih par godina, orijentalni ples sve više dobija popularnost i pažnju koju zaslužuje. Sve je više mesta na kojima možete uživati u čarima orijenta, razvijaju se festivali, takmičenja, kao i škole u kojima možete naučiti sve predivne stvari koje ova umetnost nosi. Orijentalni ples je nešto što se brzo zavoli jer je muzika specifična, pokreće, ne postoji starosna granici, niti ograničenja u smislu građe tela, težine, visine. Talenat takođe ne znači puno, jer upornost i vežba daju sjajne rezultate. U našem studiju imamo poseban pristup, krećemo od samih osnova, izučavamo istoriju, kulturu plesa, sve to približi ženama samu suštinu i zato imamo sjajne rezultate. Često su one koje su bile najstidljivije i dolazile sa pričom da su netalentovane, danas zapravo najistaknutije. Orijentalni ples jača mišiće celog tela, popravlja držanje, stav, daje specifičnu notu ženstvenosti, pa samim tim i samopuzdanje. Zbog posebnih vežbi disanja i kontrole tela koju učimo, poboljšava koncentraciju, smanjuje stres, i vraća balans celom organizmu. Tokom vanrednog stanja, časove smo preorijentisale na on line sistem i svima nam je to olakšalo da se lakše suočimo sa zatvaranjem i celom tom panikom oko virusa, lepše nam je prošlo vreme, dobro smo se zabavile, uradile sjajne koreografije a ujedno jačale i imunitet. Mi smo jedna velika plesna porodica, u školi su nastala divna prijateljstva, podržavamo jedna drugu, me postoje godine niti bilo kakve predrasude, a to je najbolji lek za sve. Svaka žena je lepa, ne mora da prihvati nikakve nametnute ideale, već samu sebe, to je srž svega, to je ono što ples promoviše, a mi branimo i negujemo zajedno.
UPIS NOVIH ČLANOVA JE U TOKU!!! Trenirajte u najboljim uslovima, prepustite se našem dugogodišnjem iskustvu, jer naši rezultati govore o našem kvalitetu. Nalazimo se na Novom Beogradu, bloku 61, dr Ivana Ribara 55. Promotivni čas 03. septembra od 20:30h, termini petak od 20:30h i nedelja od 17h. Prijave na broj 0618094666, mail: nevena.salome.bellydance@gmail.com ili instagram salome_bellydance_studio

Salome novosti - 28.08.2020.

Salome - upis za septembar 2020!

Drage dame, s velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da vršimo novi, septembarski upis, u početnu grupu, naše škole orijentalnog plesa, Salome. Uvek je pravo vreme da se prepustite čarima plesa, muzike, šljokica i postanete deo naše plesne porodice, koja traje godinama. Mi smo jedan jak tim, divan ženski kolektiv, gde podržavamo jedna drugu, gde godine ne postoje, razlike nisu bitne, jedino što se računa je ljubav prema čaroliji koja nas spaja i uči da budemo bolje, jače, samouverenije. Da li je orijentalni ples težak? Jeste, zato je i izazov. Da li ćete moći da naučite? Hoćete, ukoliko želite, jer imamo jedinstven, posvećen način rada koji zasigurno daje rezultate. Krećemo od samog početka, osnovnih koraka, disanja, stava, upoznavanja sa sopstvenim telom i mišićima a tempo rada prilagođavamo grupi. Detaljno izučavamo stilove orijentalnog plesa, bavimo se kulturom, istorijom i tradicijom, kako biste ga bolje razumele i predstavljala na pravi način. Ne postoje preduslovi u smislu uzrasta, građe, težine, visine, orijentalni ples neguje, veliča lepotu različitosti. Naša škola pruža mnogo mogućnosti napredovanja, učešće na takmičenjima, festivalima, komercijalnim nastupima. Bilo da želite da se bavite rekreativno, bilo profesionalno, na pravom ste mestu. Ovaj ples se voli, ovaj ples postaje stil života. Ovu sezonu počinjemo na novoj lokaciji, u našem novom plesnim studiju koji je pravi ženski kutak! Nalazimo se na Novom Beogradu, Dr Ivana Ribara 55! Termini početne grupe su utorak i petak od 19:30h! Prvi promotivni čas biće održan u petak, 04. septembra od 19:30h!
Svoje prijave možete poslati na mail nevena.salome.bellydance@gmail.com ili nas kontaktirajte na broj 0618094666. Broj mesta je ograničen, rezervišete svoje na vreme! Dobrodošle!

Salome škola trbušnog plesa
Salome škola trbušnog plesa
Salome novosti - 28.08.2020.

Salome - online časovi u ponudi - NOVO!

Iznenađenje za sve drage dame koje žele da budu deo našeg kolektiva ali nisu u mogućnosti da dolaze! Svakoj grupi ćete moći da se priključite online!!! Za vas smo spremile najbolje uslove praćenja časova, kako vam ništa ne bi oduzelo od kvaliteta treninga, možete ravnopravno učestvovati u času, postavljati pitanja i naravno, dobiti snimljen materijal za vežbanje! Sada je pravo vreme da postaneš deo Salome tima.
Nalazimo se na Novom Beogradu, Dr Ivana Ribara 55 Termini početne grupe su utorak i petak od 19:30h! Prvi promotivni čas biće održan u petak, 04. septembra od 19:30h! Svoje prijave možete poslati na mail nevena.salome.bellydance@gmail.com ili nas kontaktirajte na broj 0618094666. Broj mesta je ograničen, rezervišete svoje na vreme!

Salome novosti - 28.08.2020.

Sala - iznajmljivanje termina Novi Beograd

Iznajmljivanje termina za ples, aerobik, jogu, zumbu, pilates, fitnes, po povoljnim cenama, na Novom Beogradu, Dr Ivana Ribara 55. U našem studiju imate kompletnu opremu koja vam je potrebna za dobar trening. Sala je veličine 55m kvadratnih, klimatizovana, odlično grejanje zimi, svlačionice sa ormarićima, kupatilo, sa tuš kabinom, wi fi...

Salome škola trbušnog plesa
Salome škola trbušnog plesa
Salome novosti - 28.08.2020.

Svečano otvaranje Salome plesnog centra

Dragi prijatelji, došao je i taj dan, ostvarenja velikih snova! S ponosom vam najavljujemo otvaranje našeg plesnog centra, na novoj lokaciji, Dr Ivana Ribara 55, Novi Beograd. Biće to pravi ženski kutak, časovi orijentalnog plesa za sve nivoe i usluga profesionalnog šminkanja u make up studiju, koji je sastavni deo naseg centra. Sve što vam je potrebno da se osećate idealno u svojoj koži i probudite boginju u sebi! Dobrodošle u naš raj!
Možete se uveriti u najviši kvalitet usluga profesionalnog sminkanja posetom našeg instaram profila @salome_beauty_mua.
Takođe, ukoliko želite da iznajmite termine u našoj prelepoj sali i pridružite se Salome plesnom centru, slobodno nas kontaktirajte na mail nevena.salome.bellydance@gmail.com ili nas kontaktirajte na broj 0618094666.

Salome škola trbušnog plesa
Salome škola trbušnog plesa
Salome škola trbušnog plesa
Salome novosti - 28.08.2020.

Salome - Glam vikend 2020!

Dana 27. i 28. juna 2020. godine održan je vikend radionica i orijentalno veče pod nazivom "Glam Fusion Weekend" u organizaciji plesne škole Salome sa Novog Beograda. Naša plesna scena ima sjajne plesače, koji ostvaruju zavidne rezultate na takmičenjima i pariraju svetskim zvezdama. To je ponos, nešto što utiče na ceo naš orijentalni svet i podiže ga na viši nivo. Cilj našeg Glam vikenda je da promovišemo ono što je svetsko, a naše. Ove godine naše gošće su dve, mlade, perspektivne dame koje vredno rade na sebi i imaju mnogo toga da podele s vama, ne propustite tri sjajne radionice, orijentalno veče u nargila baru Infinity na Slaviji i divno druženje! Marina Ann iz Niša, Dijana Sašanin iz Beograda i Nevena Mihajlović Salome iz Beograda.

Salome novosti - 27.05.2020.

Salome - novi upis jun 2020!

Drage dame, s velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da vršimo novi upis, u početnu grupu, naše škole orijentalnog plesa, Salome. Uvek je pravo vreme da se prepustite čarima plesa, muzike, šljokica i postanete deo naše plesne porodice, koja traje godinama. Mi smo jedan jak tim, divan ženski kolektiv, gde podržavamo jedna drugu, gde godine ne postoje, razlike nisu bitne, jedino što se računa je ljubav prema čaroliji koja nas spaja i uči da budemo bolje, jače, samouverenije. Da li je orijentalni ples težak? Jeste, zato je i izazov. Da li ćete moći da naučite? Hoćete, ukoliko želite, jer imamo jedinstven, posvećen način rada koji zasigurno daje rezultate. Krećemo od samog početka, osnovnih koraka, disanja, stava, upoznavanja sa sopstvenim telom i mišićima a tempo rada prilagođavamo grupi. Detaljno izučavamo stilove orijentalnog plesa, bavimo se kulturom, istorijom i tradicijom, kako biste ga bolje razumele i predstavljala na pravi način. Ne postoje preduslovi u smislu uzrasta, građe, težine, visine, orijentalni ples neguje, veliča lepotu različitosti. Naša škola pruža mnogo mogućnosti napredovanja, učešće na takmičenjima, festivalima, komercijalnim nastupima. Bilo da želite da se bavite rekreativno, bilo profesionalno, na pravom ste mestu. Ovaj ples se voli, ovaj ples postaje stil života. Nalazimo se u Zemunu, ulici Rada Končara 27a, Fitness Club Zemun by Dušan Dzakić, prvi, promotivni čas biće održan u četvrtak 25. juna, od 19:30h, besplatan je. Termini početne grupe:četvrtak od 19:30h i nedelja od 18h. Svoje prijave možete poslati na mail nevena.salome.bellydance@gmail.com ili nas kontaktirati na broj 0618094666. Broj mesta je ograničen, rezervišete svoje na vreme! Dobrodošle!

Salome škola trbušnog plesa